SEO Tekstschrijven

SEO tekstschrijven, Vlijmscherpe Content teksten, Alt-teksten voor online afbeeldingen,
Webredactie, Copywrite Webteksten, Optimale zichtbaarheid en conversie.
Boost your Business!

SORTOF

SEO Tekstschrijven

sortof-online-marketing-webredactie-seo

SEO Tekstschrijven

Sortof Online Marketing geeft graag advies over inzet van SEO tekstschrijven. De juiste webcopy is ideaal voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw product, dienst of business.

Webredactie en contentcreatie van Sortof vergroot de online zichtbaarheid en het onderscheidend vermogen van uw organisatie.

sortof-online-marketing-branding

Webcopy

Met behulp van de juiste hoeveelheid SEO regels, sleutelwoorden en kwalitatieve inhoud zal de verhouding tussen u en uw klanten aanzienlijk worden verbetert.

Webcopy van Sortof is zoekmachine geoptimaliseerd om een hogere ranking te krijgen op Google, Bing en andere zoekmachines.

sortof-online-marketing-expertise

Webcontent

Het maakt niet uit welke tekststijl u nodig heeft. Informatief, overtuigend of business.

Sortof is meester in het schrijven van de juiste webcontent.

Als u van uw website een echte hotspot wilt maken, maar niet in staat bent geweest om de juiste website copywriters te vinden, dan eindigt uw zoekopdracht hier.

SEO Tekst Schrijven

Content Marketing

Web Redactie

sortof-online-marketing-tekstschrijven

SEO

Zoekmachines analyseren niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen. Hoe relevanter een afbeelding op uw site is voor een bepaalde zoekterm, hoe groter de kans dat uw afbeelding getoond wordt in de zoekresultaten.

Met SEO voor afbeeldingen wordt bedoeld het optimaliseren van afbeeldingen en foto’s. Doel is het vergroten van de vindbaarheid.

sortof-online-marketing-digital

Online Ranking

Relevante afbeeldingen op uw website kunnen veel extra bezoekers opleveren, vooral bij concrete producten zoals food en non-food, maar ook bij producten waar ‘beleving’ een rol speelt.

Niet elke website past SEO voor afbeeldingen toe, waardoor het relatief eenvoudig is om goede posities te behalen in Google afbeeldingen.

sortof-online-marketing-campagnes

Alt-teksten

Alt-tekst staat voor alternatieve tekst. Alt-teksten worden binnen een HTML-code gebruikt om het uiterlijk van een afbeelding op een webpagina te beschrijven.

Het opnemen van Alt-teksten bij uw afbeeldingen of foto’s zorgt voor optimalisatie van de SEO. Het uiteindelijke doel is een betere ranking in de zoekresultaten van Google of Bing.

Fotografie

Content

Social Media

Targets

Wilt u een nieuw publiek bereiken? Gaat u uw doelen stellen op het gebied van verkoop of bezoekers aantallen?

Sortof Online Marketing definieert uw marketing doelen op een realistische manier en maakt ze zo concreet mogelijk.

Click. Bang. Boem!

Bij Sortof Online Marketing willen we uw merk laten opvallen in de markt. We willen een verschil maken door het net even anders te doen. Dat werkt voor klanten met idealen.

Ten eerste hebben wij ook idealen en dat maakt ons extra gedreven. Dat is wat ons onderscheidt van andere creatieve marketingbureaus.

Ten tweede begrijpen we de valkuilen en kansen van online positionering en het belang van uw verkoopdoelstellingen. Uiteindelijk gaat het om het succes van uw organisatie en uw merk.

Digitaal & Creatief

Sortof Online Marketing

Content strategie en online communicatie van Sortof Online Marketing. Sortof is een Bureau voor organisaties die met hun merk of business de beste internet marketing campagnes willen realiseren.

Iedereen die zijn of haar klant wil vinden, aanraken en verbinden moet waardevolle en gepersonaliseerde ervaringen creëren. Met de klantreis als uitgangspunt ontwikkelen we resultaatgerichte content die échte impact heeft.