Sortof Social Media

Pakkende campagnes ontwikkelen op social media? Product of business online?
Of een nieuwe strategie nodig? Strategie tot Campagne!

SORTOF

Social Media

sortof-online-marketing-responsive

Social Media

Wat is het resultaat van Facebook en Instagram en wat doet het voor uw merk? De online media kanalen zijn ideaal om in te zetten voor het vergroten van uw doelstellingen.

Sortof Online Marketing gebruikt een effectieve advertentiestrategie om uw product of business onder de aandacht te brengen.

sortof-online-marketing-fuji-livestream

Livestream

Bij een interactieve presentatie, met een publiek van enige omvang, is de inhoud én hoe die inhoud wordt ontvangen van vitaal belang.

Sortof verzorgd Full Livestream service naar Facebook, Twitter, Skype of YouTube met kwaliteit van OBS Studio, Fujifilm, SmallRig en RØDE Microphones.

sortof-online-marketing-conversie

Advertising

Wanneer Social Media kanalen op de juiste manier worden ingezet, veranderen fans in persoonlijke ambassadeurs die hun netwerk overtuigen van uw merk, product of dienst.

De inzet van Social Advertising op Social mediakanalen biedt uitgelezen kansen voor uw organisatie of merk.

Sortof Branding

Bij Branding denken veel mensen direct aan een logo maar het gaat veel verder dan dat.

Het gaat om alle activiteiten waarbij uw logo, naam of beeldmerk wordt getoond om meer bekendheid te creëren voor uw bedrijf. Branding is eigenlijk bouwen aan je merk. Wij noemen dat Brand management.

In onze beleving is het niet direct de bedoeling om een potentiële klant te laten overgaan tot actie, maar meer om een plekje in zijn hoofd te verwerven.

Business Strategie

Social Marketing

Social Advertising

Fotografie

Content Marketing

Editing

Social Media

LinkedIn

LinkedIn is een waardevol platform voor werknemers én ondernemers. Jezelf professioneel profileren, netwerken, relaties beheren, nieuw personeel vinden; het kan er allemaal.

Maar hoe pak je dat het beste aan? Sortof Online Marketing weet hoe uw professionele netwerk kan worden vergroot.

Facebook

Elke online post, elke interactie, elke sociale campagne; het moet allemaal op het juiste moment komen én impact hebben. Dat is Social media zoals wij het graag zien.

Sortof Online Marketing kan in korte tijd uw Social Media campagnes op Facebook brengen.

Instagram

Nederlanders besteden minstens 2 uur per dag aan sociale media en online surfen. Voor een groot deel op Instagram.

Het is de taak van Sortof Online Marketing om hun aandacht te trekken en met hen te communiceren.

sortof-online-marketing-communicatie-social

Targets

Wilt u een nieuw publiek bereiken? 13,7 miljoen Nederlanders van 15 jaar en ouder is actief op social media, in 2020 waren dat er nog 13,5 miljoen en het jaar daarvoor 13,3 miljoen.

Uw marketingdoelen worden door Sortof Online gedefinieert uw marketingdoelen op een realistische manier en maakt ze zo concreet mogelijk.

Social Advertising

Social Advertising is iets dat veel bedrijven er ‘even bijdoen’. Een keer een berichtje op Facebook en dan ook maar direct op Instagram, want die koppel je fijn aan elkaar.

Maar Social Advertising is veel meer dan dat. Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn ideale kanalen om uw doelgroep te bereiken, te binden en uit te bouwen.

Welke kanalen zet u al in? Sortof Online Marketing realiseert uw online campagnes met de juiste content én strategie.